OVER ONS

Wegdromen in uw eigen droomtuin

Een tuin waarin men kan wegdromen, die volledig past bij uw levensstijl, een vakantiegevoel geeft en aangelegd met oog voor detail, dat is waar Stijn Peeters Landscaping voor staat.

In 2007 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken en heb ik mijn eenmanszaak opgericht. Jarenlange ervaring en vakkennis, een bekwaam en gedreven team, een creatieve geest, de passie voor het vak en tevreden klanten hebben er voor gezorgd dat ik in 2020 mijn eenmanszaak heb kunnen omzetten naar een vennootschap die steeds meer naamsbekendheid krijgt.

Over ons
Over ons

Van visie tot realisatie

Door mijn persoonlijke aanpak, visie en inlevingsvermogen creëren wij unieke tuinen die zowel voldoen aan de eisen van de klant, alsook passen bij de stijl van Stijn Peeters Landscaping.

Van (bio-) zwembad of zwemvijver, tot het plaatsen van opritten, terrassen, tuinhuizen, poolhouses, wij zetten uw wensen om tot realiteit, rekening houdend met het ecologische en duurzame aspect.

Als zaakvoerder sta ik mee op de werf en volg ik alles op tot in detail om zo de perfecte tuin te realiseren.

Heeft u een project voor ons?

Wenst u een totaaloplossing om uw tuin om te toveren tot de tuin van uw dromen? Doe een beroep op Stijn Peeters Landscaping en wij zorgen voor een professionele aanpak gedurende het hele tuinproject.