TUINAANLEG

Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg

Tuinaanleg

Stijn Peeters is gespecialiseerd in tuinaanleg met slechts één doel: uw ideale droomtuin creëren. Van het tuinontwerp tot de volledige aanleg kan u op ons rekenen voor de tuin van uw dromen.

Stijn Peeters Landscaping garandeert al zijn klanten een professionele aanpak; uw tuinproject wordt door de zaakvoerder tot in de puntjes opgevolgd en tot in de kleinste details afgewerkt.

Van ontwerp tot aanleg

Nauwe samenwerking met tuinarchitecten maakt dat een uniek tuinontwerp, hetwelk naadloos aansluit bij de stijl van de woning, zich vertaalt in een voortreffelijke uitvoering van de aanleg van uw tuin.

Een ontwerp kan nog zo perfect ogen, het uiteindelijke resultaat valt of staat bij de realisatie van het project.

Met oog voor detail

Alles wordt zeer nauwkeurig gemeten en afgewerkt en dit alles tot in het kleinste detail! Stijn Peeters Landscaping realiseert de totale aanleg van uw tuin, van grondwerken tot de beplanting, de aanleg van terrassen en opritten, zwembaden of zwemvijvers, tuinhuizen, omheiningen,…

Wij realiseren uw tuinproject met alle voorzieningen:

Wij zijn voorzien van graafmachine en bulldozer.
Wij leveren alle beplanting en nodige materialen voor de aanleg en opkuis van uw tuin.

Ook zorgen wij voor een container en de nodige wegsignalisatie zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken en u met een gerust hart uw dagdagelijkse bezigheden kan verder zetten, terwijl uw droomtuin meer en meer realiteit wordt.

Wenst u graag vrijblijvend een prijsofferte?

Benieuwd naar de kostprijs van de (her)aanleg van uw tuin? Vraag online vrijblijvend uw offerte aan en
Stijn Peeters Landscaping contacteert u zo snel mogelijk met een eerlijk prijsvoorstel.