Tuinaanleg Grobbendonk

Reken op tuinaannemer Stijn Peeters Landscaping voor uw tuinontwerp & tuinaanleg in regio Grobbendonk & omstreken.

Gratis offerte >

Tuinaanleg Grobbendonk

GrobbendonkTuinaannemer Stijn Peeters is gespecialiseerd in tuinaanleg in Grobbendonk & omstreken, en dit met slechts één doel voor ogen: uw ideale droomtuin creëren.

U kan à la carte kiezen hoe u wilt samenwerken.

Wilt u ons uw volledige tuinaanleg in Grobbendonk toevertrouwen? Of wilt u dat wij bepaalde tuinwerken uitvoeren zoals het plaatsen van een afsluiting, uw gazon aanleggen, een zwembad op maat voorzien, een vijver aanleggen, …

Waarom Stijn Peeters Landscaping? Met oog voor detail zorgen we steeds opnieuw voor een prachtig eindresultaat. Wij brengen kwaliteit en creativiteit samen in uw tuin! Resultaat: een tuin waarin u volop kan genieten.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg in Grobbendonk

Van tuinontwerp tot tuinaanleg… Van A tot Z… Alles wordt zeer nauwkeurig gemeten en afgewerkt en dit alles tot in het kleinste detail! Tuinaannemer Stijn Peeters Landscaping realiseert de complete aanleg van uw tuin: van tuinontwerp tot grondwerken, beplanting, de aanleg van terrassen en opritten, zwembaden of zwemvijvers, tuinhuizen, omheiningen,…

Als ervaren tuinaannemer zorgen we ervoor dat uw tuinontwerp naadloos aansluit bij de stijl van de woning en zich vertaalt in een voortreffelijke uitvoering van de aanleg van uw tuin.

Een tuinontwerp kan nog zo perfect ogen, het uiteindelijke resultaat valt of staat bij de realisatie van het project. En daar zorgen wij uiteraard voor!

Tuinaannemer Grobbendonk

We zijn een betrouwbare tuinaannemer voor zowel particulieren als bedrijven in Beringen. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en u kan steeds rekenen op onze tuinexpertise.

Of het nu om een groter project gaat of om een kleinere gezellige tuin, een volledig nieuwe tuin of de renovatie van een reeds bestaande tuin, Stijn Peeters Landscaping zorgt voor een ecologisch verantwoorde duurzame tuin die aan al uw wensen voldoet.

Naast een tuin aanleggen kan u ook op ons rekenen voor de aanleg van een (zem)vijver, biopool & zwembad.

Grobbendonk
Grobbendonk
Grobbendonk
Grobbendonk
Grobbendonk
Grobbendonk
Grobbendonk

Tuin aanleggen

Stijn Peeters Landscaping garandeert al zijn klanten een professionele aanpak; uw tuinproject wordt door de zaakvoerder tot in de puntjes opgevolgd en tot in de kleinste details afgewerkt.

Zwembad aanleggen

Ook voor hoogwaardige zwembaden op maat bent u bij Stijn Peeters Landscaping aan het juiste adres. Stijn Peeters ontwerpt en realiseert uw zwembad geheel naar uw eigen wensen en behoeften.

Vijver aanleggen

Wenst u graag een mooie tuin met aangelegde vijver? Vijvers zijn een mooi alternatief voor zwembaden en vormen ook een prachtige meerwaarde zonder al te veel onderhoud. Ook voor bedrijfstuinen zijn vijvers een heel mooi alternatief.

Wij realiseren uw tuinproject met alle voorzieningen:

Wij zijn voorzien van graafmachine en bulldozer.
Wij leveren alle beplanting en nodige materialen voor de aanleg en opkuis van uw tuin.

Ook zorgen wij voor een container en de nodige wegsignalisatie zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken en u met een gerust hart uw dagdagelijkse bezigheden kan verder zetten, terwijl uw droomtuin meer en meer realiteit wordt.

Wegdromen in uw eigen droomtuin

Een tuin waarin men kan wegdromen, die volledig past bij uw levensstijl, een vakantiegevoel geeft en aangelegd met oog voor detail, dat is waar Stijn Peeters Landscaping voor staat.

In 2007 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken en heb ik mijn eenmanszaak opgericht. Jarenlange ervaring en vakkennis, een bekwaam en gedreven team, een creatieve geest, de passie voor het vak en tevreden klanten hebben er voor gezorgd dat ik in 2020 mijn eenmanszaak heb kunnen omzetten naar een vennootschap die steeds meer naamsbekendheid krijgt.

Van visie tot realisatie

Door mijn persoonlijke aanpak, visie en inlevingsvermogen creëren wij unieke tuinen die zowel voldoen aan de eisen van de klant, alsook passen bij de stijl van Stijn Peeters Landscaping.

Van (bio-) zwembad of zwemvijver, tot het plaatsen van opritten, terrassen, tuinhuizen, poolhouses, wij zetten uw wensen om tot realiteit, rekening houdend met het ecologische en duurzame aspect.

Als zaakvoerder sta ik mee op de werf en volg ik alles op tot in detail om zo de perfecte tuin te realiseren.

Grobbendonk

Heeft u vragen? Wilt een offerte of afspraak?

We komen graag tot bij uw thuis om voeling te krijgen met uw situatie. We bespreken dan uw plannen (of de plannen van uw architect), de omvang van de werken, afwerking, …

Benieuwd naar de kostprijs van de (her)aanleg van uw tuin? Contacteer ons via ons contactformulier, we maken een afspraak en u ontvangt van Stijn Peeters Landscaping een eerlijk prijsvoorstel.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon *

  Waarvoor contacteer u ons? *

  Adres *

  Gemeente *

  Stel uw vraag *

  Ik ga akkoord met het privacybeleid
  Lees meer over ons privacybeleid.