Zwembadbouwer Dessel

Zwembadbouwer in Dessel gezocht? Reken op Stijn Peeters Landscaping voor uw zwembadbouw op maat.

Gratis offerte zwembad aanleggen >

Dessel
Dessel
Dessel

Zwembadbouw Dessel

U wilt een zwembad aanleggen in Dessel? Ook voor hoogwaardige zwembaden op maat bent u bij zwembadbouwer Stijn Peeters Landscaping aan het juiste adres. Stijn Peeters ontwerpt en realiseert uw zwembadbouw geheel naar uw eigen wensen en behoeften.

Een van de zwembaden die we vaker zien terugkomen is een overloopbad. Bij een overloopbad ligt het wateroppervlak op hetzelfde niveau als de rand van het zwembad.

Door de weerspiegeling van de natuur in het water geeft dit een rustgevend en apart effect. Dit effect bekomt men het best door gebruik te maken van een donkere folie.

Zwembad aanleggen? Contacteer ons vrijblijvend als u een zwembad op maat wilt laten aanleggen.

Wij realiseren uw tuinproject met alle voorzieningen:

Wij zijn voorzien van graafmachine en bulldozer.
Wij leveren alle beplanting en nodige materialen voor de aanleg en opkuis van uw tuin.

Ook zorgen wij voor een container en de nodige wegsignalisatie zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken en u met een gerust hart uw dagdagelijkse bezigheden kan verder zetten, terwijl uw droomtuin meer en meer realiteit wordt.

Wegdromen in uw eigen droomtuin

Een tuin waarin men kan wegdromen, die volledig past bij uw levensstijl, een vakantiegevoel geeft en aangelegd met oog voor detail, dat is waar Stijn Peeters Landscaping voor staat.

In 2007 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken en heb ik mijn eenmanszaak opgericht. Jarenlange ervaring en vakkennis, een bekwaam en gedreven team, een creatieve geest, de passie voor het vak en tevreden klanten hebben er voor gezorgd dat ik in 2020 mijn eenmanszaak heb kunnen omzetten naar een vennootschap die steeds meer naamsbekendheid krijgt.

Van visie tot realisatie

Door mijn persoonlijke aanpak, visie en inlevingsvermogen creëren wij unieke tuinen die zowel voldoen aan de eisen van de klant, alsook passen bij de stijl van Stijn Peeters Landscaping.

Van (bio-) zwembad of zwemvijver, tot het plaatsen van opritten, terrassen, tuinhuizen, poolhouses, wij zetten uw wensen om tot realiteit, rekening houdend met het ecologische en duurzame aspect.

Als zaakvoerder sta ik mee op de werf en volg ik alles op tot in detail om zo de perfecte tuin te realiseren.

Dessel

Heeft u vragen? Wilt een offerte of afspraak?

We komen graag tot bij uw thuis om voeling te krijgen met uw situatie. We bespreken dan uw plannen (of de plannen van uw architect), de omvang van de werken, afwerking, …

Benieuwd naar de kostprijs van de (her)aanleg van uw tuin? Contacteer ons via ons contactformulier, we maken een afspraak en u ontvangt van Stijn Peeters Landscaping een eerlijk prijsvoorstel.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon *

  Waarvoor contacteer u ons? *

  Adres *

  Gemeente *

  Stel uw vraag *

  Ik ga akkoord met het privacybeleid
  Lees meer over ons privacybeleid.